|   | 
  • Kayserispor yönetimi, Tolunay Kafkas'a rest çekti!


    Kayserispor yönetimi, Tolunay Kafkas'a rest çekti!
    Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Yıldız, "Burası Kayserispor, gidiyorum diyene kal demeyiz" dedi.

     
    Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'nden Celal Kösedağ'ın haberine göre Tolunay Kafkas ile yönetim arasında soğuk rüzgar esiyor.

    Üst üste alınan dört yenilgiden sonra durumu değerlendireceğim deyip istifa sinyali veren Tolunay Kafkas'la ilgili açıklamalarda bulunan Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız,
    "Bize bırakıyorum ya da böyle düşüncem var demedi. Ne yazılı ne de sözlü olarak böyle bir fikir beyan etmedi. Kendisiyle devam ediyoruz. Ama burası Kayserispor. Bırakıyorum, artık yokum diyene kal demeyiz. Zorla kimseyi tutamayız. Tolunay Kafkas, böyle bir düşünceyle bize gelirse helalleşir yolumuza bakarız."

    İlk aday Okan Buruk
    Kayserispor'da Tolunay Kafkas ikilemi sürerken alternatif isim ise bulundu. Sezon başında Hilmi Derinel ile anlaşan, daha sonraki süreçte mukavelesi resmiyete dökülmeyen Okan Buruk, yeniden gündeme geldi. Kafkas ile yapılacak görüşmeden sonra yola devam edilip edilmeyeceği netlik kazanacak. Ayrılık halinde ise Okan Buruk, Kayseri'ye davet edilip takım kendisine emanet edilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.