|   | 
  • KCETAŞ GENEL KURULU YAPILDI


    KCETAŞ GENEL KURULU YAPILDI
    (İHA) - Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ) 2012 yılı olağan genel kurulu yapıldı.

     KCETAŞ Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Genel Kurul'da Divan Başkanlığı'na Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki seçildi.
    Genel Kurul'da şirketin 2012 Faaliyet Raporu ile Denetim Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Şirketin dönem net karı 42 milyon 568 bin 205 lira olarak açıklanırken, şirket ortaklarına karın yüzde 10'unun dağıtılması kararlaştırıldı. Yönetim Kurulu üyelerine 2 yeni atamanında yapıldığı Genel Kurul'da, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerine yüzde 7,5 oranında zam yapılması da karara bağlandı.
    KCETAŞ'ın Genel Kurulu'na Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, KCETAŞ Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve şirket ortakları katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.