|   | 
  • KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR YILDIZ: ?MOBİLYA KENT ESNAFIN OLMAL


    KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR YILDIZ:   ?MOBİLYA KENT ESNAFIN OLMAL
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Avrupa'nın merkezi olacak Mobilya Kent'teki hisselerini hemen satmamaları için esnafı uyardı, Mobilya Kent'in Mobilya esnafının olması gerektiğini söyledi.

     Kocasinan Belediyesiyle Mobilya Kent Kooperatifi arasında 'şifa hakkı protokolü' imzalandı. Protokole Başkan Bekir Yıldız ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim imza attı. Yeni bir site kurulduğunda oluşan ilk değeri cazip gören esnafın işe başlamadan hissesini satarak siteden ayrıldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız," Biz Kayseri'yi heyecanlandıran bir proje üstündeyiz. Mobilya Kent, Allah nasip ederse yıl sonuna hayata geçecek. Büyükşehir, Kocasinan Kaski, Elektrik şirketi diğer alt yapı kurumları projenin hemen hayata geçmesi için elinden gelen gayreti sergiliyor. Siz de kooperatif olarak koşturuyorsunuz. Proje gerçekleştikten sonra hiç şüphem yok Kayseri, Türkiye'nin mobilya merkezi olacak. Hedefimiz Kayseri'nin Avrupa'da ve dünyada mobilya merkezi olmasıdır. Ufkumuzu, projemizi buna göre ayarlayalım" şeklinde konuştu.
    Protokolün; yolların Kocasinan Belediyesi tarafından yapılması buna karşılık devir sırasında şifa hakkı uygulamasını, içerdiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,"Ben istiyorum ki burada esnaf arkadaşlarımız kendi malına kavuşsun ve kendi malı üstünde esnaflık yapsın. Başka sitelerde de rastladık mesela Oto Galericiler Sitesi'nde işin başlangıcında çok iyi bir değer oluşunca bazı arkadaşlar hemen elinden çıkardı. Şimdi saçını başını yoluyor, satmasaydım, kalsaydım diyor ama kendi rızasıyla sattı. Biz bu erken satışın önüne hafif engeller koyuyoruz. Niyetimiz herkes altyapı, kanalizasyon, içme suyu, elektrik, doğalgaz, telekom her imkan geliyor. Çok güzel bir yer ve ticaret merkezi ortaya çıkacak. Arkadaşlarımdan isteğim hemen satmasın. Belediyenin devirlerde üç-beş lira alması önemli değil. Taraflara hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin" dedi.
    Mehmet Ali Çevrim de "Sağ olun, var olun. Belediyemiz ihtiyaç duyduğumuzda ne icap ediyorsa yapıyor. Yaptığınız yollar, inşaata gösterdiğiniz sorumluluk ve bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Protokolümüzün hayırlı olsun " şeklinde duygularını dile getirdi.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.