|   | 
  • KOCASİNAN'IN MİSAFİRİ MUHASEBECİLER


    KOCASİNAN'IN MİSAFİRİ MUHASEBECİLER
    Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

     Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yeni Başkanı Ayhan Baynal yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle Başkan Bekir Yıldız'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

    Başkan Bekir Yıldız, Kayseri'de kurum ve kuruluşlar arasında Türkiye'ye örnek ciddi bir işbirliği ve dayanışma olduğunu belirterek? Kimsenin gönlünü kırmadan, elimizden geldiği kadarıyla dayanışma içinde çalışmaya gayret ediyoruz. Siz hesap uzmanları için bilgi vereyim; hiç borcumuz yok. Kışın planlama için çalışıyoruz, derli toplu bir plan yapmaya gayret ediyoruz. Bütün belediyelerimizle ve Elektrik şirketi, Doğalgaz gibi yatırımcı kuruluşlarla beraber baharla birlikte projelerini yapıp işe koyuluyoruz? dedi.

     

    85 tane mahalle ve 400 bine yakın nüfusa hizmet verdiklerinin altı çizen Başkan Bekir Yıldız, ?Önümüzdeki marttan sonra Hinterlant Kanununa göre Kocasinan'a yeni eklenen 25 belde ve muhtarlık köy, mahalle oluyor. Önümüzdeki yıl nisan ayı itibariyle alanımız çok büyüyecek ancak nüfusta önemli bir gelişme olmayacak. Hasılı çalışıyoruz bir sıkıntımız yok hamd olsun. Elimizden geldiği kadar koşturuyoruz? şeklinde konuştu.

     

    ?Yeni seçilen yönetiminizi Allah muvaffak etsin güzel faaliyetler dilerim? temennisinde bulunan Başkan Bekir Yıldız,? Biz de sizin yapacağınız işlerde belediye olarak üstümüze düşen bir şey varsa kolaylaştırırız. Yardımcı olmaya gayret ederiz. Araziniz varsa sosyal tesis olur, eğitim yapılabilir, merkeziniz olabilir, misafirhane olur yoksa parselin durumuna göre bir proje geliştirirsiniz? şeklinde konuştu.

     

    Oda Başkanı Ayhan Baynal  da yoğun bir seçimin ardından çalışmalara başladıklarını üyelere verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.