|   | 
  • MELİKGAZİ BELEDİYESİ YOL ÇİZGİLERİNİ YENİLİYOR


    MELİKGAZİ BELEDİYESİ YOL ÇİZGİLERİNİ YENİLİYOR
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yolların bir şehir gelişimi ve düzenliği için çok önemli olduğunu bu neden ile yeni yolların yapımına, bozulan ve deforme olan yolların bakım ve onarımına büyük önem verdiklerini söyledi.


    Belediye olarak yeni yolların asfaltlanması tamamlandıktan, tamir edilen yolların ise bakım sonrası yol çizgilerinin yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Belediye olarak güvenli ve seri ulaşımın sağlanabilmesi için tüm imkânlar seferber edilmektedir. Yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Bozulan yolların tamir ve bakımını yapıyoruz. Özellikle seri ulaşım için trafik levha ve uyarıcı işaretlere önem veriyoruz. Bu açıdan bölünmüş yollar ile çok şeritli yollarda yol çizgilerini bizzat belediye olarak biz yapıyoruz. Şerit kullanımı çok önemlidir. Zaten yolun ortasında rastgele gitmek suçtur. Şerit ihlali suçtur. Çünkü trafik kuralları yapılan deney ve yaşanılan tecrübeler sonucunda konulmuştur. Bize de yollarda belirli aralıklarla yol çizgilerini hem yeniliyoruz hem de yeni yollarıda hemen boyuyoruz. Bugün Meteoroloji Caddesi ile Çaybağları bölgesinde yer alan sokak ve caddelerde yol çizgi çalışması yapıyoruz? dedi.
    Yol çizgisi aracının özellikle trafik akışının çok az olduğu saatlerde yol çizgisi yaptığını böylece trafikte aksama oluşturulmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yol çizgi boyasının da özel olduğunu nitelik ve kimyasal karışım olarak siyah araç lastiklerinden uzun süre etkilenmediğini bu neden ile özel olarak satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.