|   | 
  • Milli İttifak Yemliha'da çıkarma yaptı


    Milli İttifak Yemliha'da çıkarma yaptı
    Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)?nin Kayseri milletvekili adayları Mahzemin ve Yemliha mahallelerini ziyaret etti.

     
    Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Mahzemin ve Yemliha mahallelerini ziyaret etti.

    Ziyaretlerde halkın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri durumunda halkın gelir seviyesinin ve refah düzeyinin artacağını söyleyen Milli İttifak adayları ? Sizlerden destek bekliyoruz. Şimdi biz konuşuyoruz 7 Haziran'da da siz konuşacaksınız. Son sözünüzü söyleyeceksiniz?? dedi.

    Yemliha mahallesinde düzenlenen mitingde ise adaylar halka tanıtıldı. Mitingde konuşan Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Adnan Coşkun "Biz her gün alanlardayız, birileri gibi liste kavgalarına girmedik. Birileri gibi hırsızlığımızı, hukuksuzluğumuzu, soysuzluğumuzu kapatmak için olmadık şaibelerin altına girmedik. Elhamdülillah anlımız ak başımız dik." şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.