|   | 
  • Ömer, Bursa'ya mı gidiyor?


    Ömer, Bursa'ya mı gidiyor?
    Bursaspor'un Ömer Bayram'ı devre arasında kadrosuna dahil etmek için şimdiden harekete geçtiği ve bu transfer için fazlasıyla mesafe kat ettiği öğrenildi.

    Kayserispor'un devre arasında kadrosuna kimleri katacağı daha konuşulmadan, kulislerde yavadan kimlerin uçacağı netleşmeye başladı.

     

    Bu hafta sahasında sarı kırmızlı takımı ağırlayacak olan Bursaspor'un Ömer Bayram'ı devre arasında kadrosuna dahil etmek için şimdiden harekete geçtiği ve fazlasıyla mesafe kat ettiği öğrenildi. Bursaspor'un Ömer Bayram ile kulübünün bilgisi dahilinde görüştüğü ve prensipler konusunda anlaşıldığı iddia ediliyor.

     

    Bu sezon tartışmasız Kayserispor'un en formda ismi olarak dikkat çeken Ömer Bayram'ın Bursa'ya gidip gitmeyeceğini zaman gösterecek. Bakalım gurbetçi futbolcu yuvada mı kalacak yoksa gidecek mi?

     

    Kaynak: Canan Bayram/Kayserimaç




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.