|   | 
  • Özlem Öz ve Tayyar Öz kimdir?


    Özlem Öz ve Tayyar Öz kimdir?
    Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün farklı tarihlerde aldığı ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda, 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

    Özlem Lina Öz Kimdir?
    Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde doğdu ve Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Op. Dr. Tayyar T. Öz ile evlenen Özlem Lina Öz'ün üç kız çocuğu bulunmakta, ayrıca dördüncü çocuğunu beklemektedir.
     
    2021 yılında başladığı sosyal medya kariyeriyle büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şu anda 2.5 milyon takipçisi bulunan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönündeki eleştirilerle gündeme gelmişti.
     
    Tayyar Taylan Öz Kimdir?
    Dr. Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini köyünde tamamlayan Öz, lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandı ve TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne yerleşti. Beş yıl sonra Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ünvanını aldı ve mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.