|   | 
  • Petrescu ilk maçında mağlup oldu


    Petrescu ilk maçında mağlup oldu
    Hes Kablo Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Dan Petrescu ilk maçını kaybetti.

    Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Hes Kablo Kayserispor'un yeni teknik direktörü Dan Petrescu, ilk maçında puan sevinci yaşayamadı. Rumen Dan Petrescu ilk maçında mağlubiyet aldı.
    Geçtiğimiz hafta Hes Kablo Kayserispor ile sözleşmeye imzalayan ve sonrasında görevine başlayan Rumen teknik adam, Türkiye'deki ilk sınavında sahadan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.
    Gaziantep deplasmanında takımını galibiyete eriştiremeyen Petrescu, "Yenildiğimiz için üzgünüm. Sonuçtan memnun değilim. Mağlubiyeti haketmedik. Kaybedince kimse memnun olmaz. Ben de kaybettiğimiz için hiç memnun değilim. Ama oyuncularımın performansından son derece memnunum. Etkili ve iyi bir oyun oynadık ama sonuçta mağlup olduk" dedi.
    Petrescu, kaybedecek zaman olmadığını ve bundan sonraki maçlara konsantre olunması gerektiğini ifade etti. Petrescu, Salı günü Kayseri'de Medipol Başakşehir'e karşı Kayserispor ile ikinci sınavını verecek.

    Uğur Demirok forma giymedi

     

     Hes Kablo Kayserispor’un yeni transferi Uğur Demirok Gaziantep deplasmanında oynamadı.
    Hes Kablo Kayserispor’un yeni transferi Uğur Demirok’un lisans işlemleri yetişmediği için Gaziantep FK maçı kadrosunda yer alamadı.
    Geçtiğimiz günlerde kadroya katılan ve takımla birlikte Gaziantep’e giden savunma oyuncusu, lisans işlemlerinin bitmemesinden ötürü 21 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi. Gaziantep FK maçında tribünden izleyen Uğur Demirok, lisans işlemleri tamamlanırsa Salı günü oynanacak olan Başakşehir maçında kadroda olacak.

    Dimitrios yine kornerden attı

    Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, Gaziantep FK maçında takımının tek golünü atan isim oldu.
    Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, ligin 19.haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 sona eren Gaziantep FK maçında takımının tek golünü attı.
    Gaziantep FK maçında 90 dakika sahada kalan Dimitrios Kolovetsios, müsabakanın 68.dakikasında attığı kafa golü ile takımına beraberliği getiren isim olmuştu. Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile üst üste iki maçta gol sevinci yaşayan Kolovetsios, attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı.
    Dimitrios Kolovetsios, bu sezon Kayserispor forması ile 16 maçta görev yaptı ve 2 kez gol sevinci yaşadı.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.