|   | 
  • Şampiyonlar Ligi' nde Tarihi Skor


    Şampiyonlar  Ligi' nde Tarihi Skor
    Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde Legia Varşova'yı 8-4 yenerek, 8-3'lük Monaco-Deportivo maçındaki gol rekorunu kırdı. Nuri Şahin'in de gol attığı karşılaşma, Şampiyonlar Ligi tarihindeki en gollü maç olarak kayıtlara geçti.

    UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında bugün 8 karşılaşma oynandı. Günün en gollü maçında Borussia Dortmund, Legia Warszawa'yı 8-4 mağlup etti. Alman ekibinin 8-4 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşma, 2003'teki 8-3'lük Monaco-Deportivo müsabakasını geride bırakarak, Şampiyonlar Ligi tarihindeki en gollü maçı olarak kayıtlara geçti. 

    Borussia Dortmund'a galibiyeti getiren golleri 17 ve 18'de Shinji Kagawa, 20'de Nuri Şahin, 29'da Dembele, 32, 52 ve 90+3'de Reus, 81'de Passlack kaydetti.

    Legia'nın gollerini ise 10 ve 24'te Prijovic, 57'de Kucharczyk, 83'de Nemanja Nikolic attı.

     

     

    Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz Beşiktaş ise B grubunda bugün 20.45'de sahasında Benfica ile karşılaşacak.



    Etiketler trihi skor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.