|   | 
  • Sarı Kaldırım Taşları Buz Pisti Gibi


    Sarı Kaldırım Taşları Buz Pisti Gibi
    Kayseri'de yoğun olarak kullanılan sarı kaldırım taşları kar yağışından sonra insanların yürümesini oldukça zorlaştırmış durumda.

    Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı ve Hunat Meydanı'nda yoğun şekilede kullanılmış sarı renkli kaldırım taşları Kayseri Halkına zor anlar yaşatıyor.

    Belediye ekiplerinin kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına rağmen yerde kalan kar kalıntıları bile insanların kayması için yeterli oluyor.

    Özellikle kar yağışının ardından karın sulanmasıyla sarı kaldırım taşları adeta kayak pistine dönüyor ve insanların yürümesini oldukça zorlaştırıyor.

    Çoğu vatandaşın düşme teklikesi atlattığı bazılarının da o kadar şanslı olamayıp düştüğü bu bölgelerde vatandaşlar bu kaldırım taşlarından oldukça şikayetçi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.