|   | 
  • SAYGIDEĞER BASIN MENSUPLARIMIZ


    SAYGIDEĞER BASIN MENSUPLARIMIZ
    Cumhurbaşkanımızın değerli dayısı, lale şairi Abdullah Satoğlu?nun 60.sanat yılı münasebetiyle okulumuz muhteşem bir şiir dinletisine ev sahipliği yapacak.

     Yelkenoğlu Liseleri Sefure Boydak Kültür Merkezimizde 28 Aralık Cuma günü saat 14?te yapılacak etkinliğe Türk edebiyatının seçkin şair ve yazarları katılacak. Programda Abdullah Satoğlu?nun yanı sıra Beyaz Dilekçe şairi Bahaettin Karakoç, ünlü romancımız Ahmet Günbay Yıldız, Hadi Git, Tek Hece gibi şiirleriyle sevdiğimiz Cemal Safi, Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı Başkanı Yahya Akengin, Divan Edebiyatının günümüzdeki sesi Hayati İnanç, Ali Akbaş, İlter Yeşilay, Ahmet Tevfik Ozan, Hava Avcı Köseoğlu, İsmet Bora Binatlı, Gökhan kahraman , Ümmiye Yılmaz Erçevik, Emel Demirezen, Hüseyin Say, Aysel Fındık, Öngün Yıldırım, Emin Kuzucular ve Nihan Işıker  birbirinden güzel şiirleriyle sahne alacak.

    Müsait olursanız katılımınızı bekleriz.
     
    TARİH: 28 ARALIK 2012 Cuma
    YER: Yelkenoğlu Lisesi(Hacılar İlçe Yolu 5. km) Eğribucak /Melikgazi
    Saat: 14:00
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.