|   | 
  • Sevgililer Günü için en çok o hediye satıldı


    Sevgililer Günü için en çok o hediye satıldı
    Kayseri’de, esnaflık yapan Osman Hamipek, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle işlerinin iyi gittiğini belirterek, sevgililerin en çok aşk kavanozuna ilgi gösterdiğini söyledi.

    Hediyelik eşya satışı yapan esnaf Osman Hamipek, 14 Şubat Sevgililer Gününün yaklaşmasından dolayı işlerinin açıldığını belirterek,

     

    “14 Şubat Sevgililer Günü için farklı çalışmalarımız var. Hediye kutularımız ve aşk ile ilgili çeşitli hediyeliklerimiz var. Talep çok iyi. Özellikle yılbaşına, anne ve babalar gününe oranla çok daha iyi. Fiyatlarımız her bütçeye göre var. 5 liraya da hediyelik eşya var, 500 liraya da hediyelik eşyamız var. Müşteri potansiyelimiz öğrenci kesimi olduğu içi fiyatlarımız genellikle uygun” diye konuştu.

     

    Hamipek ayrıca, “Aşk kavanozumuz var 2 senedir süper sattığımız bir ürün 25 TL’ye satılıyor. Aşk kutusu var içerisinde aşk şişesi var içerisine notlar yazılıyor. Ayrıca içerisinde vosvosumuz, aynası ve gül yaprakları var. Bu ürünümüz 40 TL’ye mal oluyor. Yani 20-25 liraya güzel bir kutu hazırlanabiliyor” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.