|   | 
  • Şirket İşine Bakıyor


    Şirket İşine Bakıyor
    Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi (KCETAŞ) 2013 yılı Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.

    KCETAŞ Toplantı Salonu'nda yapılan Genel Kurul'a, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve şirket ortakları katıldı. Genel Kurul'un Divan Başkanlığına Mehmet Özhaseki seçildi. Genel Kurul'da, Yönetim Kurulu'nca hazırlanan yıllık faaliyet raporu, bağımsız denetçi raporu, 2013 yılı finansal tabloları oybirliğiyle onaylanırken, Yönetim Kurulu üyeleri de ibra edildi. 2013 yılı dönem karının, belirlenen kazanç payları oranında dağıtılmasına, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri, huzur hakları, ikramiye ve harcırahları ile diğer personelin harcırah ve haklarının belirlenmesi de görüşülüp karara bağlandı.
    Genel Kurul'da yapılan seçimde yeni Yönetim Kurulu Mehmet Özhaseki, Hüseyin Beyhan, Hidayet Atasoy, Arif Taşyapan, Sema Cıngıllıoğlu, Kerim Erengül ve Cengiz Kılıç'tan oluştu.
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı KCTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, KCETAŞ'ın 86'ncı genel kurulunu yaptığını hatırlatarak, çok sıkıntılı dönemlerden geçtiklerini, 1 kilo hediye pastırmanın nereden alındığının sorulduğu günler yaşadıklarını ifade ederek, ''Ancak sonunda defterler, hesaplar ibra edildi ve kapatıldı. Neredeyse 25 yıllık ihtilaflı, kavgalı ve sıkıntılı dönemler bitti. Şirket işine bakıyor. Burası ne Doğu'da olduğu gibi kayıp-kaçak oranlarının yüzde 50, 60 hatta 70'leri bulduğu bir il ne de kar hırsıyla vatandaşın üzerine gidiliyor. Kayseri'de doğru tercihler, seçimler yapıldı ve şirket kaliteli hizmet sunuyor. Vatandaş memnuniyeti esas alınarak hizmet yürütülüyor. Şirketteki arkadaşların uyumlu çalışmaları, bu başarıları ve kaliteli hizmetleri getiriyor. Bu nedenle, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuz hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.