|   | 
  • Süleyman Keskin'in yeni yazısı; Galibiyetten önce


    Süleyman Keskin'in yeni yazısı; Galibiyetten önce

    Bundan birkaç gün öncesine kadar herkes Kayserispor dan umutsuzdu.Süper Lig’de geride kalan dokuz haftada dokuz puan toplamıştı Kayserispor. Hatta sezona Avrupa hedefiyle başlamıştı. İlk dört haftada sekiz puan kazanilmistı ve herkes mutluydu. Ne olduysa ondan sonra olmuştu. Dördüncü haftada Kadıköy’de kazanılan Fenerbahçe zaferi.  Bu galibiyetle Türkiye gündemine oturmuştu Kayserispor. Ama Kadıköy zaferi sonrası arka arkaya kaybedilen puanlar...Göztepe, Beşiktaş, Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir yenilgileri. Kadir Has’ta Yeni Malatyaspor beraberliği. Beş maçta sadece bir puan toplayabilen Kayserispor’da yüzler gülmüyordu. Herkes üzgün, herkes endişeli. Herkes birbirine soruyordu. “Ne olacak bu Kayserispor’un hali?”  Sezon öncesi Avrupa hesapları yapan bir Kayserispor. Dokuz puanla ligin alt sıralarına kadar inen bir Kayserispor.  Bu ortamda bir fırsat çıktı Kayserispor’a. Evinde Demir  Grup Sivasspor maçı vardı. Bu maç çok önemliydi. Üç puanlık bir maç değildi. Altı puanlık bir maçtı Sivasspor maçı. Kazanmak gerekiyordu. Başkan Erol Bedir’de bu maçı bekliyordu. Yaptığı açıklamada “bu bir maçtan öte” diyordu. Teknik patron Ertuğrul Sağlam beş haftadır direniyordu. Onun için de bu maç çok önemliydi. Kaybederse ne olacağını biliyordu. Açıklamasında “akbabalar çullanmasın” benzetmesi yapmıştı. Böyle bir ortam sonunda Kayserispor evinde Sivasspor’u konuk etti. Doksan dakika sonunda 2-0’lık bir galibiyet geldi. Maç sonu Kadir Has Stadı ana-baba günüydü. Beş haftadan sonra gelen üç puan, beş hafta sonra gelen galibiyet. Bu galibiyet Kayserispor’a hayat verdi. Gelecek için yapılan hesaplar rafa kaldırıldı. Bu maçın sonrası fatura Ertuğrul Sağlam’a kesilecekti. Yönetimde moraller sıfıra inecekti. Kayseri’de herkes mutsuz olacaktı. Avrupa derken “kümede nasıl kalırız” hesapları yapılacaktı. Bunlar olmasın diye futbolcular sahada terlerini döktü. Arslanlar gibi mücadele ettiler ve alınlarının akıyla üç puan aldılar. Beş haftadır süren umutsuzluğu, mutluluğa çevirdiler. Kazanılan üç puan Sağlam’ın yerini sağlamlaştırdı. Bedir ve arkadaşlarına umut getirdi. Kötü günler geride kaldı gibi. Hesaplar şimdi kalan yedi maç için yapılıyor. Dördü deplasmanda olmak üzere Kayserispor’un yedi maçı kaldı. Kayserispor şimdi bu yedi maçın hesabını yapıyor. Geçmişi bırakıp, geleceğe bakmak istiyor Kayserispor. Kayserispor’a bu galibiyet hayırlı olsun. Dilerim devamı gelir, bu başarının tesadüf olmadığı ortaya çıkar. Haydi Kayserispor haydi. Sevenlerini sevindirmeye devam et. Ankaragücü maçını kazan ve gerçek gücünü göster. Taraftarın da yanında olacak bu maçta. Şimdiden üç puan hayırlı olsun.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.