|   | 
  • Trafik Kazası Sonrasında Kavgaya Tutuştular


    Trafik Kazası Sonrasında Kavgaya Tutuştular
    Kayseri'de meydana gelen trafik kazasının ardından sürücülerin yakınları kavgaya tutuştu.

    Olay, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 KT 763 plakalı otomobil ile 38 PP 782 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 kişi olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
    Kazanın ardından, sürücülerin yakınları birbirine girdi. Sopalar ve yumruklarla birbirine girenleri çevredeki vatandaşlar ayırmakta güçlük çekerken, kazayı haber alan sürücülerin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Uzun süren kavga ve tartışma kaza yerine gelen polis ekiplerin de araya girmesiyle önlenirken, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.