|   | 
  • Trafik terörüne 1 can daha gitti


    Trafik terörüne 1 can daha gitti
    Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Aynı iş yerinde çalışan kadın, kazada hayatını kaybeden arkadaşını yola savrulan terliklerinden tanıdı.


    Edinilen bilgiye göre, Osman Kavuncu Caddesi Yeni Sanayi mevkiinde meydana gelen kazada, iş yerine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan F.O.?ya (44) M.S. yönetimindeki 06 FE 2827 plakalı otomobil çarptı. 

    Çarpmanın etkisiyle yola savrulan F.O., feci şekilde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın meydana geldiği caddede güvenlik önlemi alırken, trafiği de tek şeride düşürdü.Meraklı vatandaşları kaza yerinden uzaklaştıran ekipler, otomobil sürücüsü M.S.?yi de gözaltına aldı.

    Bu sırada F.O. ile aynı iş yerinde çalışan ve isminin Gülsüm olduğu öğrenilen kadın, kazayı görünce olay yerine geldi. Meraklı gözlerle kazaya bakan Gülsüm, kazada kaybeden arkadaşını yola savrulan terliklerinden tanıdı. Çevredekilerin sakinleştirmesi üzerine Gülsüm, iş yerine götürüldü.

    F.O.?nun cenaze otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, F.O.?ya çarpan 06 FE 2827 plakalı otomobil de kaldırıldı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.