|   | 
  • TSK'dan 'flaş açıklama'


    TSK'dan 'flaş açıklama'
    TSK;"Irak kuzeyi Zap ve Hakurk ile Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 09-10 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde 7 terörist etkisiz hale getirilmiş, sığınak ve barınak olarak kullanılan 4 hedef imha edilmiştir."

    Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Zap/Hakurk ve Şırnak kırsalındaki operasyonlarda 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği ve 4 terör hedefinin imha edildiği bildirildi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlara dair bilgi paylaşımında bulundu. Açıklamada 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği ve 4 terör hedefinin imha edildiği ifade edildi.

    TSK'nın açıklaması şöyle:

    "Irak kuzeyi Zap ve Hakurk ile Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 09-10 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde 7 terörist etkisiz hâle getirilmiş, sığınak ve barınak olarak kullanılan 4 hedef imha edilmiştir."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.