|   | 
  • TSK'dan 'Kuzey Irak'a hava harekatı


    TSK'dan 'Kuzey Irak'a hava harekatı
    TSK:"Irak kuzeyi Hakurk bölgesine yönelik 05 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde; teröristler tarafından barınak ve sığınak olarak kullanılan 13 hedef imha edilmiş ve silahlı 89 terörist etkisiz hale getirilmiştir."

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine yönelik 5 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatında teröristler tarafından barınak ve sığınak olarak kullanılan 13 hedef imha edildi ve silahlı 14 terörist etkisiz hale getirildi. 

    89 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

    TSK: "Irak kuzeyi Hakurk bölgesinde hava destekli olarak devam eden operasyonlarda bugün 7 bölücü terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonun başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 89 olmuştur." 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.