|   | 
  • Twitter'a MHP'den Tepki


    Twitter'a MHP'den Tepki
    Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas İlçe Teşkilatı tarafından Yenidoğan Mahallesinde yaşayanlar bir araya geldi.


    Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu twitter?in kaldırılmasına tepki göstererek, ''Herhalde Başbakan?ın bir şeylerden korkusu var? dedi.

    Mahalli İdareler Seçimlerine 8 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Teşkilatı tarafından Yenidoğan Mahallesinde bölgede yaşayanlar bir araya geldi. Başkanlığını Dadaloğlu Vakfı ve Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Eravşar?ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, 30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinin Milliyetçi Hareket Partisi için büyük önem arz ettiğini ifade etti.
    Programda daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir, ?Bizler, sizlere layık olmak başınızı dik tutmak için üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız, temsil ve hizmet noktasında hiç kimsenin şüphesi olmasın, 30 Mart tarihinde Ali Dağına üç Hilali dikeceğiz? dedi
    .




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.