|   | 
  • VALİ ORHAN DÜZGÜN'DEN 19 MAYIS MESAJI


    VALİ ORHAN DÜZGÜN'DEN 19 MAYIS MESAJI
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ''uluslararası toplum içinde saygın yeri bulunan güçlü Ülkemiz hedefine, siz değerli vatandaşlarımızla ulaşacaktır'' dedi.

    Vali Orhan Düzgün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk? ün milletle bütünleşip, bağımsızlık meşalesini tutuşturup, Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere 19 Mayıs 1919? da Samsun'a çıkışının 94. Yıl dönümünde onu bir kere daha minnet ve şükran duyguları ile anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sizlerle beraber gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu önemli günde, hepinize en iyi dileklerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.
    Mesajında, ''19 Mayıs 1919, tarihimizin akışına yön veren önemli günlerdendir. Atatürk?ün Samsun?a çıkışı, Türk Milletinin yazgısını değiştiren, tarihte yeniden, daha güçlü olarak yer almasını sağlayan önemli bir gündür. Atalarımızın uğrunda binlerce şehit vererek Vatan yaptıkları toprakların yeniden kazanılmasının yolunu açan Milli Kurtuluş Hareketi'nin başlangıcıdır'' diyen Vali Düzgün, şunları kaydetti:
    ''Demokratikleşme sürecini tamamlamış, bilgi toplumunun kıstaslarını yakalamış, kültür ve sanatta, bilim ve teknolojide, sporda, yaşamın her alanında dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alan, uluslararası toplum içinde saygın yeri bulunan güçlü Ülkemiz hedefine, siz değerli vatandaşlarımızla ulaşacaktır. Siz değerli gençlerimizin bilinçli, tarihini ve kültürünü hiçbir zaman unutmayan, Ülkesini ve Milletini seven, her zaman kararlı kuşaklar olarak yetişmenizi amaçlıyoruz. Varlığınız en büyük gücümüzdür. Varlığınızın varlığımızla, geleceğimizle aynı olduğunu belirtmek istiyorum. Millet ve Devlet olarak, sizlere güveniyor ve sizlerle her fırsatta övünüyoruz.
    Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk?ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.''



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.