|   | 
  • YEDEK LASTİĞİN İÇİNDEN EROİN ÇIKTI


    YEDEK LASTİĞİN İÇİNDEN EROİN ÇIKTI
    Sivas'ta, polis ekipleri durdurdukları otomobilin yedek lastiğinin inik olduğunu fark edince içerisine baktı.

     Sivas'ın Gürün ilçesinde, polis ekipleri durdurdukları bir otomobilin yedek lastiğinin inik olduğunu fark edince içerisine baktı. Bıçakla kesilen istetmenin içerisinden 7 kilo eroin çıktı.

    Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Malatya Kayseri karayolunda uygulama yaptığı sırada Nihat K (51)'nin

    kullandığı otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan polis ekipleri istetmenin havasız olduğunu fark edince önce aracın sürücüsünü inceledi. Şüphelinin daha önce kokain taşırken yakalandığı ve 5 yıl cezaevinde kaldığını öğrenen polis, havasız lastiği keserek baktığında poşetlerin içerisinde 7 kilo eroin ele geçirdi.

    Gözaltına alınan şüpheli Nihat K'nin kendisinin kurye olduğunu itiraf ettiği ve eroini İstanbul'a götürdüğünü söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Nihat K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.