|   | 
  • Yıldız, Yazarlık okulu açılışına katıldı


    Yıldız, Yazarlık okulu açılışına katıldı
    Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından koordine edilen Yazarlık Okulu'nun açılış törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Makamın, paranın ve mevkinin değil, doğruları yapmanın ön planda olduğu bir Türkiye oluşturmamız" dedi.


    Yoğunburç Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, genç yazarlar ile sohbet etti.

    Burada yazarlara seslenen Yıldız, "Makamın, paranın ve mevkinin değil asıl bize doğruları yapmanın ön planda olduğu bir Türkiye oluşturmamız lazım. Son zamanlarda ki iktidarın tartışılan yönlerinden bir tanesinin devlet dili ile millet dilini, gönül dili ile zorlama dillerin karşılaştırılmasından kaynaklı derler.

    Bir kısım sosyologlar böyle yorumlar yapmaya başladılar. Tabi ki bunların her birisi tartışılır ama bizim öncelikle kendinizi tanımaktan başlayan ve karşınızda ki gözlemleyeceğiniz yapıdan mutlaka çıkmanız lazım. Hayatla işli dışlı olmak, gözlem yapmak ve ufku geniş tutmak" ifadelerini kullandı.

    Yazarlık Kursu'nun ilk dersini yazar Ahmet Turgut verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.