|   | 
  • Yılın hakemi Cüneyt Çakır


    Yılın hakemi Cüneyt Çakır
    FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde “Yılın Hakemi” ödülüne layık görüldü.

    14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde “Yılın Hakemi” ödülünü alan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

     

    Çakır, “Böylesine güzel bir gecede burada bulunmaktan dolayı ekip arkadaşlarımızla birlikte çok mutluyum. Geçen sene de bu ödülü almıştık. O zaman da inşallah bu ödül uğurlu gelecek demiştik. Bir Şampiyonlar Ligi finali yönettik, Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. İnşallah yine bu gece bize ve Türk hakemlerine şans getirir diye düşünüyorum. İnşallah Türk hakemleri adına çok iyi geçer. Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Emeği geçen herkese çok teşekkür etmek lazım. Böyle gecelere Türk sporunda ihtiyacımız var.

     

    Bir sporcu için başarısının, emeğinin karşılığını somut bir şekilde almak kadar güzel bir şey yoktur. Bugün ödül alan herkesi tebrik ediyorum” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.