|   | 
  • “Asgari Ücrette Artış Olmayacak"


    “Asgari Ücrette Artış Olmayacak
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Asgari ücrette artış olmayacak" dedi.

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Işıkhan, gazetecilerin soruları üzerine asgari ücrette artış olmayacağını belirterek, "Defalarca ifade ettiğim gibi herhangi bir artış olmayacak. Yine önümüzdeki aralık ayında bu konuda bir toplantı yapacağız. Amacımız geçici refahı sağlamak değil, kalıcı refahı sağlamak” dedi.

    EMEKLİLERE REFAH PAYI 

    Emeklilere refah payı kapsamında zam yapılmasına ilişkin soruya da cevap veren Işıkhan, “Şu an gündemimizde yok. Zaten toplu sözleşme kapsamında artışlar olacak. Ayrıca enflasyonla ilgili farklar söz konusu olduğunda onları veririz. Onun dışında refah payı ile ilgili bir çalışmamız yok” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.