|   | 
  • Sivilleri taşıyan otobüsü vurdu: 9 ölü


    Sivilleri taşıyan otobüsü vurdu: 9 ölü
    Rusya ordusunun Ukrayna'nın Marhanets kentine insansız hava aracıyla (İHA) düzenlediği saldırı sonucu bir otobüsteki 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

    Rusya, Ukrayna'da yerleşim yerlerine saldırılarını sürdürüyor. Dnipropetrovsk Bölge Valisi Serhiy Lysak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya'nın Marhanets kentine kamikaze İHA ile saldırı gerçekleştirdiğini, İHA'nın şirket çalışanlarını taşıyan bir otobüse isabet ettiğini belirtti. Vali Lysak, saldırı sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin yaralandığını aktardı.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.