|   | 
  • '21 gün tam kapanma'


    '21 gün tam kapanma'

    - Geçtiğimiz hafta kabinemizde küçük bir değişiklik yapmıştık. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Görevlerini devreden Zehra Zümrüt Selçuk ve Ruhsar Pekcan arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Haklarında sosyal medyada yürütülen linç kampanyalarını kınıyorum.

    ​- ABD Başkanı Biden, 24 Nisanda yayımladığı mesajda coğrafyamızda 1 asırdan daha uzun süre önce yaşanmış acı olaylarla ilgili mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Hiç bir tarihi ve hukuki temeli bu hikayeler milletimizin her ferdi gibi bizi de üzmüştür. ABD ve Avrupa eğer bizimle tarih konusunda yarışa girecek olursa onlar insan içine çıkamayacak duruma gelecektir. Bunu biz değil, Avrupalı tarihçiler diyor. 

    - 24 Nisan'da insani trajedi adına hiç bir şey olmamıştır. 24 Nisan 1915 Osmanlı Devleti'nin aleyhine faaliyet yürüten örgütleri kapatıp 235 yöneticisini tutukladığı gündür. 

    - Ermeni çeteleri Türk ordusuyla veya şehirlerini koruyan milisleriyle çatışmamış, savunmasız insanları katletmiştir.

     

    - Bizim elimizde tarihi belgeler var, biz buna göre konuşuyoruz. Biden’ın elindeki belge nedir? Varsa bunu açabiliyorlar mı?
     

    - Tedbirlerin neticelerini yavaş yavaş almaya başladık. Avrupa'nın açılma sürecine girdiği bir dönemde, bizim geride kalmamak için vaka sayılarımızı süratle 5 binin altına indirmeliyiz. 

    29 Nisan saat 19'dan başlayıp 17 Mayıs 2021 sabah 5'e kadar tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 

    - Yeme içme sektöründe paket servis ile hizmet verilecek. Zincir marketler pazar günleri kapalı olacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.