|   | 
  • 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ


     8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
    MHP İL BAŞKANI METE EKE: - ''YILDA 1 KEZ DE OLSA GÖSTERMELİK BİR ŞEKİLDE KADINLARIMIZI HATIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ'

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke, ''Her yıl kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl da, kadınlarımızı sıkıntılarından, içine düştükleri bunalımdan, şiddetten, tacizden ve en ağır bir şekilde çalıştıkları iş şartlarından iyi bir hale getiremesek de yılda bir kez de olsa göstermelik bir şekilde kadınlarımızı hatırlayama çalışıyoruz'' dedi. 
    8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Eke, gerek yaptıkları işler, gerekse taşıdıkları sorumluluk bakımından çok büyük öneme haiz kadınların, yılda bir defa değil her gün, her saat anılmasının ve onlara layık oldukları ilgi ve alakanın gösterilmesinin en önemli vazifelerden biri olduğunu kaydetti.
    Eke yaptığı açıklamada, ''İçtimai hayatın her kademesinde büyük zorluklar ve fedakarlıklarla mücadele eden kadınlarımız, günü geldiğinde de geçmişte olduğu gibi vatan müdaafasında, vatan sevgisinde hiç tereddüt etmeden bu ağır yükü omuzlamışlar, kendilerini tarihe altın sayfalarla yazdırmışlardır. Özellikle Türk Kadını, günümüzde horlanmaktan, ötekileştirilmekten yukarıda ifada ettiğim gibi şiddetten ve tacizden kurtulamamış ve Türk Kadını layık olduğu en müstesna yere konulamamıştır. Bu eksiklik hepimizin olmakla beraber, ülkeyi idare eden iktidarı elinde tutan yetkililerin de olmaktadır. Dünya kadınlar günü kutlarken ülkemizdeki görme, fiziksel ve bedensel engelli olan kadınlarımızın da içine düşmüş olduğu sıkıntılar çok ciddi boyutlarda olduğu unutulmamalıdır. Bütün kadınlarımızı dikkate aldığımızda bu devasa sıkıntıların ülkemizde var olduğunu görebiliriz. Her zaman yaşanan vahim hadiselere şahit olabiliriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile yukarıda saymaya çalıştığım bütün kadınlarımızın sıkıntılarının, çilelerin, ızdıraplarının en kısa zamanda sonlandırılması başlıca dileğimizdir. Bu vesile ile bugünün Türk Kadınına ve Dünya Kadınlarına hayırlar, sağılık, sıhhat ve mutlu yarınlar getirmesini diliyorum'' ifadelerine yer verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.