|   | 
  • "Ali İsmail Korkmaz Davası" Kayseri'ye Alındı


    Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemlerde darbedilen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin davanın Kayseri'de görüleceği bildirildi.

     Alınan bilgiye göre, Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi?nde 20 Kasım'da görülmesi planlanan davanın ilk duruşması, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı rapor doğrultusunda "güvenlik" gerekçesiyle Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'ne alındı.


    Bu kapsamda biri polis memuru olmak üzere 5 tutuklu, 3 tutuksuz polis memuru toplam 8 sanık Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

    Eskişehir'de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı eylemleri sonrasında darbedilen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, 10 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla Korkmaz'ın darp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen, aralarında bir polisin de bulunduğu İ.K, M.S, R.K, M.V. ve E.H tutuklanmıştı. Polis memurları Ş.G, H.E. ve Y.A'nın ise tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.