|   | 
  • 'Ali İsmail Korkmaz' Duruşmasında 'Silah' İddiası


    'Ali İsmail Korkmaz' Duruşmasında 'Silah' İddiası
    Gezi olayları sırasında Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz'la ilgili Kayseri'deki eski adliyede görülen davada, salona belinde silahla girdiği iddia edilen ve uzman çavuş olduğu ileri sürülen 1 kişi, apar topar salonun dışına çıkarıldı. Bu arada salonda bulunan silahlı 2 sivil polisin de kimlik tespitinin yapılması ve salondan çıkarılmasının istenmesi üzerine duruşmaya ara verildi.

    Ali İsmail Korkmaz'ın avukatlarının uyarısı üzerine, belinde silah olduğu ileri sürülen kişi, görevliler tarafından apar topar salonun dışına çıkarıldı. Mahkeme başkanı, dışarı çıkarılan silahlı kişinin, salona tekrar alınarak kimlik tespitinin yapılacağını söyledi.
    Bu arada, 2 sivil polisin de silahlarıyla içeriye girdiğinin ortaya çıkması sonrasında, duruşma salonunda bir kez daha ortalık karıştı. Avukatlar, sivil polislerin de kimlik tespitinin yapılarak dışarı çıkarılmasını istedi. Şu anda yargılama, çıkan gerginlik üzerine durdu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.