|   | 
  • Bylock kullanıcısı sanığa 4 yıl hapis


     Bylock kullanıcısı sanığa 4 yıl hapis

    Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gizli iletişim ağı olan by lock programını kullandığı iddiasıyla tutuklu yargılanan ve mahkemede by lock'u teknoloji merakından dolayı indirdiğini söyleyen tutuklu sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık B.K. (28) ile avukatı hazır bulundu.
    Suçsuz olduğu için etkin pişmanlıktan faydalanarak by lock programını indirdiğini itiraf eden tutuklu sanık B.K., "Teknoloji merakımdan dolayı indirdim. Karşıma bunun gibi onlarca program çıktı, onlarla birlikte bunu da indirdim. Tamamen merakımdan indirip baktım Öğrencilik yıllarımda Işık Evleri'nde maddi imkansızlıktan dolayı bir süre kaldım. Orada sürekli itaat etmem isteniyordu ve sevdiğim insan ile evleneceğimi söylediğimde kendilerinin istediği kız ile evlenmemi söylediler. 2013 yılında örgüt kategorisinden evlenmemi istediler, ben de kendi sevdiğim kız ile evlenip, örgüt ile bütün bağımı kestim" diye konuştu.
    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık B.K.'ye 'silahlı terör örgütü üyesi olma' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası vererek, tutuklu bulunduğu süreyi göz önünde bulundurarak sanığın tahliyesine karar verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.