|   | 
  • ERÜ’de 'Evlilik Okulu' Seminerleri Sona Erdi


     ERÜ’de 'Evlilik Okulu' Seminerleri Sona Erdi

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Psikolojik Danýþma Merkezi (ERREM) tarafýndan düzenlenen Evlilik Okulu Seminerleri, 'Dini Baðlamda Evlilik' konulu seminerle sona erdi. 
    Kültür Sitesi’nde gerçekleþtirilen seminerin konuþmacýsý Erciyes Üniversitesi Ýlahiyat Fakültesi Temel Ýslam Bilimleri Öðretim Üyesi Prof. Dr. Erdoðan Pazarbaþý, dini baðlamda evliliði anlattý. Prof. Dr. Pazarbaþý, “Kadýnlarýn düþünce ve fikirlerinin alýnmadan evlendirilmesi Ýslami deðildir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) kadýnlarýnýn fikirlerinin alýnmasýný istemiþtir. Kendi kýzý Hz. Fatýma’yý evlendirirken de bunu fiilen uygulamýþ ve evlendirirken kendisine sormuþ, rýzasýný aldýktan sonra evlendirmiþtir” dedi.
    Seminerin sonunda ise 'Evlilikte Cinsellik', 'Evlilikte Ýletiþim ve Sorun Çözme', 'Evlilik Hukuku', 'Evlilikte Celal-Cemal Ýliþkisi', 'Dini Baðlamda Evlilik' konularýndaki eðitim seminerlerine katýlan 120 kiþiye törenle sertifikalarý verildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarýnýz editör onayýndan geçtikten sonra yayýnlanacaktýr. Küfür, hakaret, büyük harf ve kiþi ve kurumlarý rencide edici yorumlar onaylanmamaktadýr.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DÝÐER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.