|   | 
  • ESKİ ORTAĞINI ÖLDÜREN ZANLI ADLİYE?YE SEVK EDİLDİ


     ESKİ ORTAĞINI ÖLDÜREN ZANLI ADLİYE?YE SEVK EDİLDİ
    Kayseri'de, eski ortağını göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanarak gözaltına alının zanlı adliyeye sevk edildi.

     
    Dün akşam saatlerinde Melikgazi ilçesine bağlı Hunat mahallesinde meydana gelen olayda S.A. ile eski ortağı Mustafa A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında S.A., eski ortağını göğsünden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
    Olay sonrasında Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayın zanlısı olarak gözaltına alınan S.A. yapılan sorgulamanın ardından bu gün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.
    Zanlı S.A.'nın Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesinin alınmaya başlandığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.