|   | 
  • "Geleceğin meslek adaylarına önem veriyor ve sorumluluk duyuyoruz"


    Erciyes Üniversitesi Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu Cahit Yalçın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Kayseri SMMM Odası geleceğin meslek adayları ile buluşuyor" konulu konferansa Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Yedikaya, İsmail Arslan, Süleyman Şahin, Fatih Tanrıöver, meslek mensupları ve Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Kenan Güllü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

    Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Kenan Güllü, üniversite ve meslek örgütleri işbirliğinin önemine işaret ederek, meslek eğitiminin meslek örgütlerinin işbirliği ve katkısı olmadan tamamlanamayacağını söyledi. Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz ise Oda Yönetimi olarak geleceğin meslek adaylarına önem verdiklerini ve sorumluluk duyduklarını, dürustlüğün, ilkeli olmanın ve sebat etmenin mesleğin temel gerekliliklerinden olduğunu söyledi. Yılmaz ve oda üyeleri daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladılar. Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak öğrencilerin staj eğitimleri, burslulukları başta olmak uzere her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.