|   | 
  • Sağlık-sen Bünyan?da İftar Yemeği Verdi


     Sağlık-sen Bünyan?da İftar Yemeği Verdi
    Bünyan Sağlık-Sen üyeleri Bünyan Belediye Sosyal Tesislerinde verilen İftar yemeğinde bir araya geldi.

    Kayseri Sağlık-Sen tarafından, iftar yemeklerinin üçüncüsü Bünyan Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Kayseri Sağlık - Sen il Başkanlığı tarafından planlanan ve Bünyan Sağlık - Sen Şube başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bünyan Devlet Hastanesi çalışanları ve Bünyan Sağlık Sen Şubesi üyeleri Bünyan Belediyesi Sosyal tesislerinde oruç açtı.
    Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu?nun yanı sıra Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri Sağlık Sen Şube Başkanı M.Faruk Doğan, Bünyan Ak parti İlçe başkanı Savaş Gökçe ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte konuşan Memur Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanı M.Faruk Doğan ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İslam coğrafyasındaki son olayları değerlendirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.