|   | 
  • Trabzonspor, Antalyaspor'u ağırlayacak


     Trabzonspor, Antalyaspor'u ağırlayacak
    Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında FTA Antalyaspor'u ağırlayacak. İki takım, yarın oynayacakları müsabakayla birlikte 54. kez rakip olacak.

    Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda yarın saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Ceyhun Sesigüzel yapacak.
    Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda başarısız bir performans ortaya koyarak puan kayıpları yaşayan Trabzonspor, evinde ise 35 maçtır yenilmezliğini sürdürüyor. Lider Galatasaray'ın 13 puan gerisinde yer alan bordo-mavililer, Antalyaspor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor.
    Bordo-mavililerde Marek Hamsik, Edin Visca, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Peres'in tedavileri sürüyor.

    54. randevu
    Trabzonspor ile FTA Antalyaspor, yarınki mücadeleyle birlikte ligde 54. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 53 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 30'a 10 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 97 gol attı, kalesinde ise 58 gol gördü.
    Sezonun ilk yarısında Antalya'da oynanan müsabakayı Trabzonspor 5-2 kaybetmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.