|   | 
  • 'YARIN SİZDEYİZ' PROJESİ


    'YARIN SİZDEYİZ' PROJESİ
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 'Yarın Sizdeyiz' projesi kapsamında Tuzcuoğlu ailesini ziyaret etti.

     İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 'Yarın Sizdeyiz' projesi kapsamında Tuzcuoğlu ailesini ziyaret etti. 
    Seyyide Daloğlu Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi engelli Yunus Emre Tuzcuoğlu'nu ve ailesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, aile ile sohbet etti. Yunus Emre ile yakından ilgilenen Çandıroğlu, öğretmenlerin sıkıntılarını dinledi. Yunus Emre'nin okulda çok başarılı olduğunu söyleyen matematik öğretmeni Bengü Saraç, "Yunus Emre çok başarılı bir öğrencidir. Çok dikkatli ders dinleyen, anlamadığı yeri soran, gözü ile takip eden ve evde tekrarlarını yapan düzenli bir öğrencidir. Bunu da kağıt, kalem kullanmadan yapıyor. Yunus Emre okul birincimizdir. Çok başarılı bir öğrenci matematikte en yüksek notları da her zaman Yunus Emre alıyor" dedi.
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise, "Hiçbir engelin gerçek manada engel teşkil etmediğinin bir belgesidir. Bir takım olumsuz durumların hayatımıza getirdiği sıkıntıların aslında gerçek manada bir sıkıntı olmadığının da bir göstergesidir. Lise birincisi ve kendi okulunda birinci olan bir öğrencimiz. Gayretli ve çok başarılı olan bir öğrencimiz. Ayrıca hizmetin insanda neyi var olmuşsa onunla birlikte ülkesine vatanına milletine hizmet edebileceğinin de göstergesidir. Başta biz olmak üzere hepimizin kendine dair bir ders çıkarması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.
    Çandıroğlu ayrıca, "Tabi burada şunu bir kez daha memnuniyetle söylüyoruz ki gerek ailemizden gerekse Yunus Emre den okulumuzdan mutlu oldukları, okuldan kendileri ile ciddi manada ilgilenildiğini ve onları ailelerinden bir fert olarak gördüklerini aileleri bizlere ilettiler. Eğitim camiasının bir çalışanı olarak da böyle bir iltifata laik olmak gerçekten bizleri memnun etti. Buradan emeği geçen herkese Yunus Emre?ye emeği geçenlere Yunus Emre gibi çocuklara emeği geçen öğrencilere bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Yunus Emre'nin ailesi ise, ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyerek, Seyyide Daloğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Yunus Emre ile yakından ilgilendiğini ve yalnız bırakmadıklarını dile getirdi.
    Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir de hazır bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.