|   | 
  • YENİ UFUKLAR'DAN AK PARTİ'YE ZİYARET...


     YENİ UFUKLAR'DAN AK PARTİ'YE ZİYARET...
    Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i makamında ziyaret etti.

     Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, ziyarette, Yeni Ufuklar Derneği olarak, her siyasi partiye aynı seviyede yaklaştıklarını belirterek, hiç bir siyasi partinin arka yada ön bahçesi olmadıklarını, sadece derneğin amacı doğrultusunda çalışma yaptıklarını söyledi. Siyasilerin, siyaseti bir meslek olarak görmemeleri tavsiyesinde de bulunan Argunşah, "Bazı siyasiler var ki, hiç bir amacı ve hedefi olmamasına rağmen, ben kendimi bildim bileli hala siyasetin içindeler. Siyasetçilerin amacı, vatana ve millete hizmet etmek olmalı" dedi.
    AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK'ların demokrasinin bel kemiği olduğunu söyledi. STK'ların 2002 yılından sonra bu düşünceyle hareket etmeye başladıklarını da belirten Dengiz, "STK'lar başka bir amaç ve hedef gütmeksizin demokrasinin ilerlemesi için çalışmalı. Herkesin bir işin ucundan tutması gerektiği ve ülke olarak sosyal sorumluluklarımızın ödeme zamanının geldiği düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.