|   | 
  • 20 KİLO ESRARLA YAKALANANLARA 10'AR YIL HAPİS


    20 KİLO ESRARLA YAKALANANLARA 10'AR YIL HAPİS
    Lice'de köy korucularından aldıkları 20 kilo esrarı Ankara'ya satmaya götürürken yakalanan 4 kişiye 10'ar yıl hapis cezası verildi.

     Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde köy korucularından aldıkları 20 kilo esrarı Ankara'ya satmaya götürürken Kayseri'de yakalanan 4 kişiye 10'ar yıl hapis cezası verildi.

    Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan tutuklu sanıklar Cengiz Bulut, Fatih Dalan, Kudbettin Sevinç ve Murat Dalgalı, pişman olduklarını söyledi. Sanıklardan Sevinç, "Esrarı, Cengiz ile birlikte Lice İlçesi Oluklu Köyü'ndeki köy korucularından 10 bin lira vererek satın aldık. Cengiz daha sonra esrarı Ankara'da satacağını söyledi" dedi. Cengiz Bulut pişman olduğunu söylerken, Murat Dalgalı ve Fatih Dalan ise olayla ilgilerinin olmadığını ileri sürüp tahliyelerini istedi.

    Mahkeme heyeti, 'Uyuşturucu nakletmek ve uyuşturucu ticareti yapmak' suçlarından tutuklu yargılanan 4 sanığı, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı.

    BAGAJDA 20 KİLO ESRAR

    Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçen yıl eylül ayında Kayseri-Malatya karayolu üzerinde, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi önünde durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. Aramada, bagaja gizlenmiş 20 kilo esrar ele geçirildi, araçtaki Cengiz Bulut, Fatih Dalan, Kudbettin Sevinç ve Murat Dalgalı gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.