|   | 
  • 3 aile ferdini öldüren sanığa müebbet!


    3 aile ferdini öldüren sanığa müebbet!
    Malatya’da eşini, kızını ve 5 yaşındaki torununu pompalı tüfekle öldüren İsmet Budak, Malatya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

    Olay, Arguvan ilçesi Güveçli Mahallesi Maman mevkiinde 7 Temmuz 2024 gecesi meydana gelmişti. İsmet Budak, önce eşi Songül Budak’ı (64), ardından kızı Cansu Aslan’ı (32) ve torunu Buğlem Aslan’ı (5) pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü. Kendisine de ateş eden Budak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi görmüş, iyileştikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
     
     
    İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelen raporda İsmet Budak’ın cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi. Dosyadaki eksiklikleri tamamlayan Malatya 5. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, İsmet Budak’ı yakın akrabayı kasten öldürme suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.