|   | 
  • 3 Kuşaktır Yanıklara Merhem Oluyor


    3 Kuşaktır Yanıklara Merhem Oluyor
    3 kuşak öncesine dayanan yanık ilacı için patent almaya çalışıyor

     Kayseri?de yaşayan 80 yaşındaki Ali Rıza Tanışman, formülünü sadece kendisi ve çocuklarının bildiği yanık ilacı için patent almaya çalışıyor. İlacın formülünün 3 kuşak önceye dayandığını belirten Tanışman, bitkisel karışımlarla yaptığı ilacın her türlü yanığı iz kalmayacak şekilde iyileştirdiğini iddia etti. 

    Tanışman, yanık ilacını, ismini vermediği 5 ayrı bitkinin karışımıyla yaptığını söyledi. Bugüne kadar kulaktan kulağa duyanlara bu ilacı yapıp verdiğini belirten Tanışman, ilacın yanıkları iz bırakmayacak şekilde hızla iyileştirdiğini iddia etti. "Bu ilaç annemin annesinin annesi tarafından yapılmış. Yani 100-150 sene öncesine dayanıyor. 80-90 derece yanıklarda kullanıldığında bir ay içinde yanık iyileşiyor. 5-6 ay içinde de yarada iz kalmıyor. Her türlü garantiyi veriyorum. İlacın formülünü başkasının bulması ise mümkün değil." diye konuştu.

    İlacı isteyenlerden kesinlikle para talep etmediğini vurgulayan Tanışman, "Başka illerden de isteyen oluyor ve gönderiyorum. Faydasını görüyorlar ve arayıp teşekkür ediyorlar. Bana duaları yetiyor. Para vermek isteyen olursa da cüzi bir miktar alıyorum." dedi. 

    Ali Rıza Tanışman, ilacın formülünü sadece kendisi ve 2 çocuğunun bildiğini belirterek patent almak için çalışma başlattığını ifade etti. Patent için neden bu kadar beklediği sorusuna ise Tanışman, şu cevabı verdi: "Erciyes Üniversitesi?nde eli yanan bir öğretim görevlisi de ilacı kullandı ve olumlu sonuç aldı. Bu öğretim görevlisi benden ilacı alan arkadaşı aracılığıyla ilacın formülünü istedi. Patent alacağını söylemiş. Kendisine ulaşmaya çalıştım ama görüşemedik. Bunun üzerine kendim patent almak için çalışma başlattım." dedi.

    Patent için devlet büyüklerinden yardım isteyen Tanışman, emekli olduğunu ve maddi gücünün patent masrafını karşılamaya yetmediğini anlattı. Tanışman, "Patent çalışmalarını yürütecek gücüm ve bilgim yok. Bana yardım etsinler. İstiyorlarsa ilacı veririm. Denesinler, istedikleri laboratuvarda tahlil ettirsinler." diye konuştu. 

    Ali Rıza Tanışman, ilacın faydasıyla ilgili iddiasını güçlendirmek için de ilacı kullananları referans gösterdi. Sıcak su dökülen sağ eli yanan Nazlıhan Kuşçuoğlu, 15 ? 20 gün tıbbi tedavi gördüğünü ancak kullandığı ilaçların fayda sağlamadığını anlattı. Tavsiye üzerine Tanışman?dan ilaç aldıklarını ifade eden Kuşçuoğlu, "Tarif edildiği gibi kullandım ve gerçekten faydasını gördüm. Su toplayan ve şişen elim iz kalmayacak şekilde iyileşti." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.