|   | 
  • İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyini vurdu: 14 ölü


    İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyini vurdu: 14 ölü
    İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah şehrinde sivil yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 14 Filistinli hayatını kaybetti.

    İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik bombardımanı devam ediyor. Kuzeydeki Filistinlilere “güneye gidin” çağrısı yapan İsrail ordusu, bölgenin kuzeyine düzenlediği saldırılara güneyde de devam ediyor. İsrail güçleri bugün yine Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah şehrinde yüzlerce yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı sivil yerleşim yerini hedef aldı. Çok sayıda eve düzenlenen hava saldırısında 14 Filistinli hayatını kaybetti. Onlarca kişinin enkaz altında kaldığı ve bölgede arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
     
    İsrail: “Hizbullah, İsrail topraklarına 25 roket ve 3 SİHA attı"
    İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah’ın Lübnan’dan İsrail topraklarına 25 roket ve 3 SİHA attığı belirtildi.
    Açıklamada, Hizbullah tarafından fırlatılan 25 roketin bir kısmının hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiği, diğer roketlerin ise boş araziye düştüğü ifade edildi.
    IDF, ayrıca Hizbullah’a ait 3 SİHA’nın İsrail askeri noktasını hedef aldığını duyurdu. Saldırı sonucu askeri bölgede büyük hasar meydana geldiği öğrenildi.
    İsrail Savunma Kuvvetleri, saldırılarda can kaybı yaralanma yaşanmadığını, Hizbullah’a top atışlarıyla karşılık verildiğini açıkladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.