|   | 
  • 4 AYDA 5 BİN SAYFA KİTAP OKUDULAR!


    4 AYDA 5 BİN SAYFA KİTAP OKUDULAR!
    Özel Yelkenoğlu İlköğretim Okulu 2-C sınıfı öğrencileri, 4 ayda 5 bin sayfa kitap okuyarak "Kitap Kurdu Sertifikası" aldılar.

     Özel Yelkenoğlu İlköğretim Okulu 2-C sınıfı öğrencileri, 4 ayda 5 bin sayfa kitap okuyarak "Kitap Kurdu Sertifikası" aldılar.

    Sınıf öğretmeni Aysu Özer tarafından öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kalıcı hale getirmek amacıyla yarışma düzenledi.

    2-C sınıfı öğrencileri yarışmanın başlamasıyla birlikte ailelerinin de katkısıyla her gün düzenli bir şekilde kitap okuyarak 4 ayda 5 bin sayfa sınırını geçmeyi başardılar.

    Başarılı öğrencilerin sertifikaları, Yelkenoğlu Koleji Kültür Merkezi-nde gerçekleştirilen törenle verildi.

    Törende konuşan Yelkenoğlu Koleji Müdür Yardımcısı İbrahim Kelem, "Okumaya çok büyük önem veriyoruz. Okulumuzda da eğitime her gün 20 dakika kitap okuyarak başlıyoruz. Bu öğrencilerimiz kendilerine öğretmenleri tarafından verilen hedefe ulaşarak kitap kurdu oldular. Bu alışkanlıklarının ömür boyu sürmesinin diliyorum."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.