|   | 
  • 65 YAŞ ÜSTÜNE ÜCRETSİZ SEYAHAT!!!


    65 YAŞ ÜSTÜNE ÜCRETSİZ SEYAHAT!!!
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın önceki gün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada 65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit - gazi yakınları ve engellilere yönelik şehir içi ücretsiz seyahat açıklaması vatandaşları memnun etmiş görünüyor.

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün  AK Parti Grup Toplantısında ''65 yaş üstü  vatandaşlarımız, devlet demir yollarının şehir içi hatlarında, deniz yollarının  şehir içi hatlarında, belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında Türkiye  genelinde ücretsiz seyahat edecekler. 65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca demir ve  deniz yolları dış hatlarında ise yüzde 50 indirimle seyahat edecekler.'' ifadelerini ile vatandaşa müjdelediği  haberin vatandaş üzerindeki  anlamak adına mikrofonlarımızı Kayseri?de yaşayan vatandaşlarımıza uzattık.  Başbakanın bu müjdeli haberi ile ilgili  bilgisine başvurduğumuz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz ise Başbakan Erdoğan?ın ?Gaziler ve şehit yakınları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyordu. Vazife malullerinin çocukları yararlanırken anne ve babaları yararlanamıyordu. Artık vazife malullüğü kapsamında şehit olanların çocukları, anne-babaları, gazi olanların harp malullerin, muharip gazilerin çocukları ve anne babaları da toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak.? Sözlerini Sayın Başbakan sosyal devlet olmanın gereğini yapmış ve bu açıklamayı bizlerle paylaşmıştır. Taleplerimizin karşılığını alabilmek bizleri mutlu ediyor. Bu müjdeli haber için Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Kararın alınması güzel bir şey ancak bununla birlikte bazı olumsuzluklar yaşıyoruz.? Dedi ve ekledi? Bazı otobüs şoförleri ?bunlar markette de geçiyor mu? Beleşçiler geldi yine? gibi bizleri rencide edici sözler sarf edebiliyorlar. Bizler Şehit yakınları ve Gaziler olarak bu ülke için canlarımızı ve bedenlerimizi vererek bedel ödedik onlar bunun farkında değil. Bu gibi rencide edici sözlerle karşılaşmamak için gerekli yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.