|   | 
  • 664. Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu oldu


    664. Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu oldu
    664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık unvanı için er meydanına çıkan Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü mağlup ederek altın kemerin sahibi oldu.

    Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda bu yıl 664'üncüsü düzenlenen geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık finalinde Orhan Okulu ile genç güreşçi Feyzullah Aktürk karşı karşıya geldi. Final güreşinde tecrübesiyle öne çıkan Okulu, zorlu geçen mücadele sonunda rakibini yenerek başpehlivanlığı kazandı.
    Final müsabakasını binlerce güreşsever yerinde izlerken, tribünlerde büyük heyecan yaşandı. Orhan Okulu, bu zaferiyle altın kemerin ebedi sahibi olma yolunda da önemli bir adım attı.
    Başpehlivan Orhan Okulu, altın kemeri alarak şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.