|   | 
  • 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖKSÜ


    8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ  - AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖKSÜ
    8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖKSÜZKAYA, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

     Mesajında, ''Türk kadını toplum hayatındaki konumuyla bugün gerek kamu, gerekse özel sektörde eğitim, hukuk, sağlık, sanat, politika, güvenlik, spor gibi birçok alanlarda uluslararası üstün başarılara imza atarak hepimizi gururlandırmış ve ülkemizin gelişiminde öncü rol üstlenmiştir'' ifadelerini kullanan Öksüzkaya, şunları kaydetti:
    ''Kutsal bir görev olan annelik görevinin yanı sıra iş hayatında da yer alarak, hem aile hem de ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan kadınlarımızın, ülke yönetiminde daha çok rol üstlenmeleri, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği üstün cesaret, vatan sevgisi, azim ve fedakârlıklarıyla dünya milletlerine örnek olan kadınlarımızın, cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak içinde canla başla çalışacağına inanıyorum. Toplumun tüm alanında, idare ve yerel yönetimlerde kadınlarımızın temsil oranının, huzur ve refah seviyesinin daha da yükselmesi için çalışmayı kendime vazife sayıyorum.
    Bu duygu ve düşüncelerle, sevginin ve saygının en yücesini hak eden tüm kadınların ?8 Mart Dünya Kadınlar Gününü? kutluyor, saygılarımı sunuyorum.''



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.