Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 16 kişiden 12'si tutuklandı.
Kayseri'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, FETÖ/PDY terör örgütünün iletişim ağı olan Bylock programını kullandıkları belirlenen 16 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali A., Asker Ç., Ahmet K., Ahmet Ö., Ahmet S., Murat A.,Nafiz A., Zekeriya A., Muhammet G., Mustafa I., Muhammet K. Ve Mustafa U. tutuklanırken, Muhammet P, Ali V., Alparslan Ü. ve Muzaffer G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adliyeye sevk edilen 16 'Bylock' kullanıcısının 12’si tutuklandı

YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.