|   | 
  • AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ, SALDIRILARI KINADI


    AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ, SALDIRILARI KINADI
    (İHA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, ?Bize yönelik yapılan hiçbir saldırı, Türkiye?yi demokratikleştirme ve terör sorununu çözme kararlılığımızı eksiltmez. Bu tür saldırılar hiçbir AK Partiliyi korkutmaz? dedi.

     AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı ek binasına yönelik saldırıları kınadı.
    Dengiz, saldırıların Türkiye?nin bazı derin odaklarla hukuki zeminde yapılan mücadelenin başarıya ulaşmaya başladığı ve terör sorununa demokratik yollardan çözüm bulunmaya çalışıldığı bir döneme denk gelmesinin manidar olduğunu kaydetti.
    Bu tür eylemlerin hiçbir AK Partiliyi korkutamayacağını ve yolundan alı koyamayacağını ifade eden Dengiz, ''Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi, milletimizin iç huzurunu bozmayı amaçlamaktadır. Milletimizin buna karşı daha duyarlı ve tedbirli olması gerekmektedir. En başta milletimiz, siyasilerimiz ve güvenlik güçlerimiz asla bir zafiyete düşmeden milletimizin birliği ve beraberliği için her türlü gayreti göstermelidir. Şunu herkesin bilmesi gerekir ki derin odaklarla olan mücadelemiz ve terör sorununu çözme kararlılığımız asla eksilmeyecek, aksine artacaktır? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.