|   | 
  • AKINSOFT ÇALIŞANLARI ERCİYES'İ GEZDİ


    AKINSOFT ÇALIŞANLARI ERCİYES'İ GEZDİ
    Akınsoft çalışanları Kayseri Erciyes'i gezdi. 1995 yılında Konya kurulan yazılım firması Akınsoft'un çalışanları düzenlenen özel programla Erciyes Dağına giderek buradaki tesisleri gezdi.

      Genel merkezi Konya'da yer alan firmanın İstanbul Bölge Müdürlüğü çalışanları ve Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Bilgisayar Yüksek Mühendisi Özgür Akın da katıldığı program 2 gün sürdü. Kayak yaparak eğlenen çalışanlar birlik ve beraberlikle elde edilen başarının tesadüf olmadığını vurguladı. İnsana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın sloganını benimseyen, profesyonel iş anlayışına, genç ve dinamik çalışanlara sahip Akınsoft'un hedefleri doğrultusunda hızla ilerleyip her alanda başarılı ve büyük düşünen bir firma olduğu kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.