|   | 
  • Azim Deniz: Yıpratmaya yönelik operasyonları kınıyoruz


    Azim Deniz: Yıpratmaya yönelik operasyonları kınıyoruz
    Yerel gazete sahibi Deniz: Yıpratmaya yönelik operasyonları kınıyoruz

    Kayseri Deniz Postası gazetesi sahibi Azim Deniz, basın kuruluşlarına yönelik başlatılan operasyonları kınadığını söyledi. Deniz, gözaltı ve delilsiz suçlamaların yıpratmaya yönelik olduğunu ifade etti.

    Kayseri?de yayın yapan yerel Kayseri Deniz Postası gazetesi sahibi Azim Deniz, Zaman gazetesi ve Samanyolu TV'ye yönelik düzenlenen operasyonlara tepki gösterdi. Yakın zamanda kendi gazetesiyle ilgili de yayınlanmayan bir haber için mahkemeden sansür kararı alındığını anımsatan Deniz, "Gerçek deliller ortaya konmadan yıpratmaya yönelik yapılan baskınları kınıyoruz." dedi.

    Türkiye?nin garip bir duruma geldiğini belirten yerel gazete sahibi Deniz, operasyon için gerçek delillerin ortaya konması gerektiğini kaydetti. Deniz, "2 gün önce de gazetemizde yayınlanmayan bir haberle ilgili mahkemeden sansür kararı alındığını duyurmuştuk. Bu açıklamamız ulusal medyada da geniş yankı buldu. Medya kuruluşlarına bu tür baskın yapılmasını doğru bulmuyoruz. Gerçek deliller ortaya konmalı ve öyle hesap sorulmalı. Yıpratma adına başlatılan bir operasyon olarak görüyorum." diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.